ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Β.Ζελένσκι: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την πτώση του αεροπλάνου του Γ.Πριγκόζιν – Ο καθένας αντιλαμβάνεται ποιος έχει»

Τι υποστηρίζει ο Ουκρανός πρόεδρος για την συντριβή του αεροσκάφους

Β.Ζελένσκι: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την πτώση του αεροπλάνου του Γ.Πριγκόζιν – Ο καθένας αντιλαμβάνεται ποιος έχει»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα στο Κίεβο ερωτήθηκε για την συντριβή του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο ηγέτης της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον θάνατο του Πριγκόζιν, ο επικεφαλής του ουκρανικού κράτους είπε: «Όταν η Ουκρανία μίλησε και απηύθυνε έκκληση στις χώρες του κόσμου για τα αεροπλάνα, δεν εννοούσαμε αυτό, αλλά εννοούσαμε κάτι εντελώς διαφορετικό και θέλαμε υποστήριξη. Αν και, πιθανώς, θα βοηθήσει σίγουρα και σε κάποια κατεύθυνση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε, «φωτογραφίζοντας» κι αυτός, μετά τον Μπάιντεν, τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη Ρωσία: «Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή την κατάσταση, αυτό είναι σίγουρο. Νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται ποιος έχει σχέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.