ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βαρκελώνη: Ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι του Ομπαμεγιάνγκ – Τον χτύπησαν και του πήραν κοσμήματα

Τουλάχιστον τέσσερις ένοπλοι ληστές χτύπησαν τον άσο της Μπαρτσελόνα μπροστά στη γυναίκα του

Βαρκελώνη: Ένοπλοι μπήκαν στο σπίτι του Ομπαμεγιάνγκ – Τον χτύπησαν και του πήραν κοσμήματα

Θύμα «βίαιης ληστείας», όπως τη χαρακτηρίζουν τα τοπικά μέσα, έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο άσος της Μπαρτσελόνα Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μέσα στο σπίτι του, στη γειτονιά Καστελντέφελς της Βαρκελώνης, με αρκετούς ένοπλους να εισβάλλουν στο χώρο που διαμένει με την οικογένειά του και να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με την ισπανική El Pais, τουλάχιστον τέσσερις άνδρες σκαρφάλωσαν στον κήπο του και τον απείλησαν με όπλα και σιδερένιες ράβδους, ενώ οι κακοποιοί διέφυγαν μερικά λεπτά αργότερα με κοσμήματα, αφού απέκτησαν πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο του παίκτη.

Ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος εντάχθηκε στον σύλλογο από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο, δέχθηκε επίθεση από τους ληστές μπροστά στη σύζυγό του, Αλίσα Μπεχάγκε, υποστηρίζει το δημοσίευμα, ενώ οι εγκληματίες διέφυγαν με ένα λευκό Audi A3.

Ο 33χρονος Γκαμπονέζος είναι μαζί με την Μπεχάγκε εδώ και δέκα χρόνια, αφού γνωρίστηκαν όταν ο παίκτης ήταν στη Μίλαν. Έχουν δύο παιδιά – τον Κέρτις, 11 ετών, και τον Πιέρ, έξι ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτες της Μπαρτσελόνα πέφτουν θύματα ληστείας και κλοπής, με τον συμπαίκτη του Ομπαμεγιάνγκ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, να έχει χάσει ρολόι αξίας 59.000 λίρες έξω από το προπονητήριο του συλλόγου κι ενώ χαιρετούσε τους οπαδούς πριν από την απογευματινή προπόνηση με την Μπάρτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.