ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βελιγράδι: Σε ψυχιατρική κλινική ο 14χρονος δράστης του μακελειού στο δημοτικό σχολείο

Σοκ στη Σερβία για τον θάνατο οκτώ μαθητών και ενός φύλακα

Βελιγράδι: Σε ψυχιατρική κλινική ο 14χρονος δράστης του μακελειού στο δημοτικό σχολείο

Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι ο 14χρονος που σκότωσε οκτώ μαθητές και έναν φύλακα σε δημοτικό σχολείο του Βελιγραδίου θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Βούτσιτς συμπλήρωσε ότι η μητέρα και ο πατέρας του αγοριού συνελήφθησαν. Η Δικαιοσύνη θα ξεκίνησει νομικές διαδικασίες σε βάρος του πατέρα, είχε γίνει νωρίτερα γνωστό.

«Από αυτήν τη στιγμή, το αγόρι βρίσκεται σε ένα ειδικό μέρος και θα μεταφερθεί σε εξειδευμένο τμήμα ψυχιατρικής κλινικής», δήλωσε ο Σέρβος πρόεδρος σε δημοσιογράφους.

Ο έφηβος πυροβόλησε τη δασκάλα του το πρωί της Τετάρτης μέσα στην τάξη σχολείου στο Βελιγράδι, προτού ανοίξει πυρ εναντίον άλλων μαθητών και φρουρών ασφαλείας. Οκτώ μαθητές και ένας φύλακας σκοτώθηκαν κατά την επίθεση, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας.

Εν τω μεταξύ, ο διοικητής της αστυνομικής διεύθυνσης Βελιγραδίου Βεσέλιν Μίλιτς, σε συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η επίθεση στο δημοτικό σχολείο «Βλάντισλαβ Ρίμπνικαρ» ήταν προσχεδιασμένη από τον έφηβο δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκε κατάλογος με τα ονόματα των μαθητών που ήθελε να σκοτώσει, όπως επίσης και της καθηγήτριας της Ιστορίας που χαροπαλεύει. Βρέθηκε και σχεδιάγραμμα του σχολείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.