ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βικτόρια Νούλαντ: Θα χρησιμοποιήσουμε ρωσικά κεφάλαια για να ανοικοδομήσουμε την Ουκρανία

Το κόστος των ζημιών ανέρχεται στα 400 δισ.$

Βικτόρια Νούλαντ: Θα χρησιμοποιήσουμε ρωσικά κεφάλαια για να ανοικοδομήσουμε την Ουκρανία

Η διαβόητη Β.Νούλαντ, γνωστή από την εμπλοκή της στην Ουκρανία το 2014,  κατά την διάρκεια ομιλίας της ανέφερε ότι οι ζημιές από τον πόλεμο στην χώρα  ανέρχονται στα 411 δισ.$ με ένα πρόχειρο υπολογισμό και ότι οι ΗΠΑ θα «φροντίσουν» έτσι ώστε τα «παγωμένα» κεφάλαια των Ρώσων επιχειρηματικών αλλά και της ρωσικής κεντρικής τράπεζας που βρίσκονται στη διάθεση των δυτικών χωρών να χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να καλυφθεί ένα μέρος των εξόδων ανοικοδόμησης της χώρας.

Όπως είπε τον περασμένο Φεβρουάριο 5,4 εκατ. $ από κεφάλαια Ρώσων επιχειρηματιών έχουν ήδη διατεθεί για αυτό το σκοπό ενώ η συζήτηση περιστρέφεται τώρα στα περίπου 300 δισ.$ ρωσικών κεφαλαίων της κρατικής τράπεζας της Ρωσίας, τα οποία έχουν επίσης «παγώσει», έτσι ώστε να χρησιμοποιούν για τον ίδιο σκοπό.

Η Βικτόρια Τζέιν Νούλαντ, είναι διπλωμάτης και κυβερνητική αξιωματούχος, και  υπηρετεί ως Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ  αρμόδια για θέματα Πολιτικών Υποθέσεων από τον Μάιο του 2021.

 

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.