
Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει έναν 74χρονο άνδρα που έχει αυτοπυρποληθεί στον σταθμό μετρό São Bento στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 30 Μαΐου μπροστά στα μάτια των επιβατών.
🔥🚨BREAKING: A man set himself on fire in a subway while surrounded by people in São Paulo Brazil. pic.twitter.com/ToYdOv0K3E
— Dom Lucre | Breaker of Narratives (@dom_lucre) May 31, 2025
Οι υπάλληλοι του μετρό αντέδρασαν άμεσα, σβήνοντας τη φωτιά και παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα.
Ωστόσο, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του, τα κίνητρα πίσω από την πράξη του ή την κατάσταση της υγείας του μετά το περιστατικό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.