
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξέσπασε σε κλάματα αφού είδε τους Αμερικανούς να… κακοποιούν τη σύζυγο του Ν.Μαδούρο, Σίλια Φλόρες!
🚨🇰🇵 BREAKING — Kim Jong Un Broke Down in Tears After Seeing Thugs Abuse Maduro´s Wife. https://t.co/5QL3pwLkht pic.twitter.com/xhaXIe1TIr
— ★★★★★ Pamphlets ★★★★★ (@PamphletsY) January 6, 2026
Η σύζυγος του Μαδούρο κάνει γκριμάτσες από τον πόνο καθώς οι απαγωγείς την αρπάζουν από τα μαλλιά.
Οι δικηγόροι της λένε ότι υπέστη άσχημους μώλωπες από την επίθεση στο σπίτι της.
Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε κατά πόσο όντως κλαίει ο Κιμ για την σύζυγό του Μαδούρο και αν όντως είναι τόσο ευαίσθητος.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ντένις Ρόντμαν που τον είχε γνωρίσει κάποτε, όταν είχε πάει στην Βόρεια Κορέα για να διδάξει μπάσκετ, τον συμπαθούσε και έλεγε ότι είναι ευαίσθητος άνθρωπος.
Βέβαι ο Ρόντμαν είναι μία ειδική περίπτωση ανθρώπου…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.