ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλγαρία: Νεκρός συνοριοφύλακας από πυροβολισμούς στα σύνορα με Τουρκία

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά τη συνοριοφυλακής για έρευνες και ενισχύσεις, αλλά ο δράστης δεν βρέθηκε

Βουλγαρία: Νεκρός συνοριοφύλακας από πυροβολισμούς στα σύνορα με Τουρκία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Βούλγαρος συνοριοφύλακας, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς στα σύνορα με την Τουρκία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών στη Σόφια τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο δράστης φέρεται να βρίσκεται εντός της τουρκικής επικράτειας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το TASS, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 8.35 μ.μ., όταν άγνωστος πυροβόλησε εναντίον ενός αξιωματικού της συνοριακής αστυνομίας και ενός στρατιώτη που περιπολούσαν στα σύνορα στην περιοχή Γκόλιαμ Ντερβέντ, στα βουλγαροτουρκικά σύνορα.

Ο αστυνομικός της αστυνομίας συνόρων πέθανε επί τόπου ενώ ο στρατιώτης δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά τη συνοριοφυλακής για έρευνες και ενισχύσεις, αλλά ο δράστης δεν βρέθηκε. Εκτιμάται πως βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος.

Σημειώνεται πάντως πως στην περιοχή δεν βρέθηκαν παράνομοι μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τουρκικές συνοριακές αρχές έχουν ενημερωθεί και έστειλαν και τις διμοιρίες τους στην περιοχή του πυροβολισμού. Έχει, επίσης, κανονιστεί συνάντηση με τις βουλγαρικές για την Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.