Βρετανία: Δύο εργαζόμενες φυλακών έκαναν έρωτα με τον ίδιο κρατούμενο – Στο εδώλιο για «ανάρμοστη σχέση»

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι «έκαναν κατάχρηση της εμπιστοσύνης»

Βρετανία: Δύο εργαζόμενες φυλακών έκαναν έρωτα με τον ίδιο κρατούμενο – Στο εδώλιο για «ανάρμοστη σχέση»

Αντιμέτωπες με τη Δικαιοσύνη βρέθηκαν δύο γυναίκες οι οποίες ήταν εργαζόμενες σε φυλακές καθώς κατηγορούνται πως σύναψαν ερωτική σχέση με τον ίδιο κρατούμενο αλλά σε διαφορετική χρονική περίοδο. Οι δυο 25χρονες εργαζόμενες κατηγορούνται πως «είχαν ανάρμοστη σχέση με τον ίδιο κρατούμενο» και γι’ αυτό πρέπει να απολογηθούν.

Η νοσοκόμα Elyse Hibbs και η υπεύθυνη των φυλακών Ruth Shmylo, και οι δύο 25 ετών, έχουν κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά από φερόμενες επιθέσεις με κρατούμενο.

Οι γυναίκες, σύμφωνα με την thesun.co.uk κατηγορούνται ότι έμπλεξαν με τον κρατούμενο στη φυλακή Parc στο Bridgend της Ουαλίας ενώ το όνομα του κρατούμενου δεν ακούστηκε κατά την απόδοση κατηγοριών στο δικαστήριο.

Η σχέση της Shmylo με τον κρατούμενο  λέγεται ότι έλαβε χώρα μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου 2021 ενώ στην συνέχεια η Hibbs φέρεται να έμπλεξε με τον ίδιο άνδρα μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου.

Οι δυο νεαρές ερωτοχτυπημένες κατηγορούμενες εμφανίστηκαν ενώπιον των δικαστών στο Κάρντιφ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ενώ στην συνέχεια θα βρεθούν ενώπιον του Δικαστή τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εισαγγελείς οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες «έκαναν κατάχρηση της εμπιστοσύνης του κοινού» με το να «εμπλακούν σε μια ανάρμοστη σχέση με έναν κρατούμενο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.