ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Επίθεση με καυστική ουσία στο νότιο Λονδίνο – Εννέα τραυματίες (βίντεο)

Ανάμεσα στους τραυματίες μια γυναίκα με τα δύο μικρά παιδιά της

Βρετανία: Επίθεση με καυστική ουσία στο νότιο Λονδίνο – Εννέα τραυματίες (βίντεο)

Επίθεση με «καυστική ουσία» στο Κλάπαμ, στο νότιο Λονδίνο σημειώθηκε χθες με αποτέλεσμα εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Τρία θύματα – μια γυναίκα και τα δύο μικρά παιδιά της – διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία», αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, στην οποία προσθέτει ότι άλλοι τρεις άνθρωποι – όλοι ενήλικες – διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα.

Μια γυναίκα ούρλιαζε «τα μάτια μου».

Τρεις αστυνομικοί διακομίστηκαν επίσης στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Η πυροσβεστική εκλήθη για συμβάν με χημικά στην Λεωφόρο Λέσαρ στο Κλάπαμ απόψε», ανέφερε χθες το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου σε ανακοίνωση που έστειλε με email στο Reuters.

Τα πληρώματα χρησιμοποίησαν ειδικό εξοπλισμό για να εντοπίσουν καυστική ουσία που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, προσέθετε χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές επιθεωρούν ένα φλιτζάνι καφέ το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση με οξύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.