ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΥΠΕΞ Τσεχίας: «Το ΝΑΤΟ είναι πιο δυνατό από ποτέ χάρη στον ισχυρό διατλαντικό δεσμό»

Η Τσεχική Δημοκρατία έχει αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες και αγοράζει «νέα όπλα, πολλά από τα οποία προέρχονται από τις ΗΠΑ»

ΥΠΕΞ Τσεχίας: «Το ΝΑΤΟ είναι πιο δυνατό από ποτέ χάρη στον ισχυρό διατλαντικό δεσμό»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τσεχίας, Γιαν Λιπάβσκι, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «το ΝΑΤΟ είναι πλέον ισχυρότερο από ποτέ, χάρη στις διατλαντικές σχέσεις και το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι κάνουν το καθήκον τους».

«Το ΝΑΤΟ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ισχυρότερη θέση που είχε ποτέ, χάρη στον ισχυρό διατλαντικό δεσμό», τόνισε, αντιδρώντας στις δηλώσεις του πρώην Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ.

«Οι ευρωπαϊκές χώρες εκπληρώνουν τις δεσμεύσεις τους», τόνισε ο Γιαν Λιπάβσκι.

Ο Τσέχος υπουργός δήλωσε ότι μπροστά στη μεγαλύτερη απειλή από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Τσεχική Δημοκρατία έχει αυξήσει τις αμυντικές δαπάνες και αγοράζει «νέα όπλα, πολλά από τα οποία προέρχονται από τις ΗΠΑ».

Η Τσεχία έχει δεσμευτεί να διαθέσει το 2% του ΑΕΠ για την άμυνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα τέλη Ιανουαρίου υπογράφηκε και το προσύμφωνο μεταξύ Τσεχίας και ΗΠΑ για 24 μαχητικά αεροσκάφη F-35 αμερικανικής κατασκευής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.