ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δίκη Ρ.Πισπιρίγκου: Κατέθεσε γιατρός της Τζωρτζίνας – «Η Ρούλα ήταν τυπική και ψυχρή – Ο πατέρας χάιδευε το παιδί»

Λίγο πριν ξεκινήσει η εξέταση της γιατρού ο συνήγορος της Ρ.Πισπιρίγκου αμφισβήτησε τις διαπιστώσεις Ράικου

Δίκη Ρ.Πισπιρίγκου: Κατέθεσε γιατρός της Τζωρτζίνας – «Η Ρούλα ήταν τυπική και ψυχρή – Ο πατέρας χάιδευε το παιδί»

Συνεχίζεται για ακόμη μια μέρα η δίκη της Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σήμερα, κατέθεσε μία από τις γιατρούς του παιδιού, η οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες όλες τις μέρες που νοσηλεύτηκε στο Καραμανδάνειο.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εξέταση της γιατρού ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε τις διαπιστώσεις Ράικου για την τοξικολογική εξέταση του αίματος της μικρής Τζωρτζίνας και έκανε εκ νέου αίτημα για να πάρει τις τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να εξεταστούν από δικό τους πραγματογνώμονα.

Στράφηκε και κατά της νοσηλεύτριας, που εξετάστηκε την περασμένη Παρασκευή, λέγοντας πως έχει ψευδορκήσει σε αρκετά σημεία. Ο κ. Κούγιας σημείωσε πως η νοσηλεύτρια απέκρυψε πως είναι συγγενής και στενή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας πως θα καταθέσει μήνυση εις βάρος.

Η πρόεδρος με τη σειρά της διευκρίνισε πως η μάρτυρας την Παρασκευή είπε πως έχει συγγένεια με άλλους Δασκαλάκηδες, όχι με αυτό το σόι.

Στη συνέχεια η γιατρός ανέβηκε στο βήμα και κατέθεσε περιέγραψε τι ακολούθησε μετά την ανακοπή του παιδιού και σημείωσε πως οι γιατροί ζήτησαν γονιδιακό έλεγχο μετά την ενημέρωση για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών. Είπε δε, ότι συμφώνησαν να μπει βηματοδότης και απινιδωτής.

Σημείωσε πως ο πατέρας έδειχνε πιο συναισθηματικός, ενώ η μητέρα πιο απαθής. Όπως είπε «η μητέρα ερχόταν κάθε μέρα, ήταν τυπική. Ο πατέρας χάιδευε το παιδί, έκλαιγε. Ήταν πιο ψυχρή, πιο απομακρυσμένη».

Συνέχισε λέγοντας πως: «Ο πατέρας ρωτούσε πιο πολλά πράγματα. Η μητέρα άκουγε με προσοχή».

Η μάρτυρας ρωτήθηκε και για την κεταμίνη λέγοντας πως δίνεται σε μικρές επεμβάσεις για βέλτιστη καταστολή:

«Δίνεται για μικρό χρονικό διάστημα και μεταβολίζεται πλήρως από το ήπαρ, και αποβάλλεται από τα ούρα».

Σημείωσε πως παρενέργειες είναι οι σπασμοί, η αύξηση ενδοκρανιας πίεσης κτλ. Στο αναπνευστικό κάνει άπνοια, λαρυγγόσπασμα και σιελόρροια.

Νέα ένταση με Κούγια

Ένταση προκλήθηκε όταν ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε για το παιδί, λέγοντας ότι παρέλαβαν την Τζωρτζίνα «φυτό» στο Ρίο. Όπως είπε η γιατρός δεν θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο από το ενημερωτικό που συνοδεύει το παιδί: «Πώς να αξιολογήσω την εικόνα μετά από την ανακοπή, όντας διασωληνωμένο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο αυτό ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση στη γιατρό για ψευδή κατάθεση γιατί δεν απαντάει στην συγκεκριμένη ερώτηση ενώ έχει τις ειδικές γνώσεις, λέγοντας πως τις αποκρύπτει για να βοηθήσει τους συναδέλφους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.