ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δικηγόρος Ρ.Πισπιρίγκου: «Δυσκολεύεται να πιστέψει πως υπάρχει περίπτωση να λογοδοτήσει για δυο ακόμα ανθρωποκτονίες»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί ότι κάποιος μέσα στο ίδιο της το σπίτι δολοφόνησε το μωρό»

Δικηγόρος Ρ.Πισπιρίγκου: «Δυσκολεύεται να πιστέψει πως υπάρχει περίπτωση να λογοδοτήσει για δυο ακόμα ανθρωποκτονίες»

Προφυλακισμένη παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την στάση της εντολέως του μετά το τελικό πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας.

«Την επισκέφθηκα αμέσως μετά τους συγγενείς της. Τα είπαμε διεξοδικά, της επεξήγησα ποιες είναι οι περιπτώσεις, τι έχει να περιμένει δηλαδή μέσα στις επόμενες ημέρες. Διότι η ίδια πληροφορείται μόνο μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε ότι αφορά το τι έχει να περιμένει τις επόμενες ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κ. Ζάρδας ανέφερε πως: «Τα ενδεχόμενα είναι είτε να μην καταλήξουν οι εισαγγελείς πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ώστε να την καλέσουν ως ύποπτη για δύο περαιτέρω ανθρωποκτονίες, είτε να συμβεί το αντίθετο και να κληθεί για κατάθεση».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της: «Δυσκολεύεται να πιστέψει, πως μετά δυο χρόνια υπάρχει περίπτωση να κληθεί να λογοδοτήσει για δυο ακόμα ανθρωποκτονίες και μάλιστα σε βάρος των ίδιων της, των παιδιών. Ήδη, της ήταν πάρα πολύ δύσκολο και βαρύ να χωνέψει και να πιστέψει ότι η ίδια, χορήγησε θανατηφόρα φαρμακευτική ουσία στο πρωτότοκο παιδί της».

«Θεωρεί αδιανόητο το να έχει δολοφονηθεί το μωρό, δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί ότι κάποιος μέσα στο ίδιο της το σπίτι δολοφόνησε το μωρό» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Αναφορικά με τις καταθέσεις της οικογένειας της 33χρονης και συγκεκριμένα της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ο κ. Ζάρδας τόνισε πως η ίδια παρέχει την πλήρη στήριξή της στην αδερφή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανείς δεν την αμφισβητεί από την οικογένεια και πιστεύουν ότι στο τέλος θα καταφέρει να αναδείξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αθώωσή της» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.