ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δικηγόρος Ρ.Πισπιρίγκου: «Θα αμφισβητηθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα»

«Εάν ήταν ένοχη τότε δεν θα παρέδιδε στις αρχές το ματωμένο πανάκι»

Δικηγόρος Ρ.Πισπιρίγκου: «Θα αμφισβητηθεί το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα»

Οι συνήγοροι της κατηγορούμενης για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, επιθυμούν να αμφισβητήσουν το ιατροδικαστικό πόρισμα για την Μαλένα και την Ίριδα.

Το επιχείρημα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης, είναι ότι εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη τότε δεν θα παρέδιδε στις αρχές το ματωμένο πανάκι, το οποίο και αποτελεί την λύση του μυστηρίου για τον θάνατο της Ίριδας.

«Το βασικό πειστήριο είναι αυτό το πανάκι από το ατυχές περιστατικό με την μικρή Ίριδα. Είναι ένα στοιχείο που η ίδια έδωσε στις Αρχές. Εάν έφερε κάποιο για την ίδια κακοποιητικό στοιχείο, γιατί να το θέσει υπόψη των Αρχών; Εάν είχε κάνει κάποια εγκληματική ενέργεια, σκοπός της θα ήταν να εξαφανίσει τα πειστήρια και όχι να τα εμφανίσει στις Αρχές», ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη αναφέρει από την πλευρά της ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της, μάλιστα όπως αναφέρει ο συνήγορός της, στην περίπτωση του θανάτου της Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αντιδράσει στον τρόπο που είχε διενεργηθεί η ιατροδικαστική έκθεση και μάλιστα είχε υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τις ακριβές συνθήκες του θανάτου του παιδιού.

Ο δικηγόρος, στον οποίο ανέθεσε η ανακρίτρια την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου, Κ. Ζάρδας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι το πόρισμα πρόκειται να αμφισβητηθεί, ενώ εκτίμησε ότι στο δικαστήριο θα υπάρξει μάχη και μεταξύ των ιατρών και επιστημόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος έκανε λόγο για δύο αντιμαχόμενες πλευρές μεταξύ εμπειρογνωμόνων και τεχνικών συμβούλων. Είναι εκείνοι που υποστηρίζουν τον ασφυκτικό θάνατο και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε ασφυκτικός θάνατος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.