ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Με τρένο έφυγε από την Αθήνα ο Πακιστανός δράστης – Αύριο η απολογία του

Έφτασε στα Σκόπια με γκρουπ παράνομων μεταναστών

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Με τρένο έφυγε από την Αθήνα ο Πακιστανός δράστης – Αύριο η απολογία του

Αύριο Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 10:00 το πρωί, ο 22χρονος Πακιστανός που ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 22χρονος Πακιστανός, συνελήφθη χθες στα Σκόπια, καθώς μετά τη δολοφονία της 17χρονης και ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της, στο οποίο φιλοξενούνταν και ο ίδιος, στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Λεπτομέρειες πάντως για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Την δολοφόνησε και έφυγε από την Αθήνα με τρένο

Ο δράστης μόλις δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, άφησε τα κλειδιά του σπιτιού, στο οποίο έμενε μαζί με την Νικολέττα και εξαφανίστηκε.

Όπως αναφέρθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Πακιστανός επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και του είχε αποκαλύψει πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης  όπου επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις Αρχές από τη συμπρωτεύουσα ο 22χρονος κατάφερε να μπει σε ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών και να διαφύγει από τη χώρα, φτάνοντας στα Σκόπια.

Έφτασε στα Σκόπια με γκρουπ μεταναστών

Στην Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του νεαρού Πακιστανού, και εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 22χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία των Σκοπίων εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράνομων μεταναστών νότια της χώρας, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.