ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού δράστη

Ο Πακιστανός θα πρέπει να απολογηθεί μέχρι το αργότερο το πρωί της Τετάρτης

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Πακιστανού δράστη

Διαστάσεις θρίλερ αποκτά η απολογία του Πακιστανού που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, καθώς παραιτήθηκε ο δικηγόρος του.

Αποτέλεσμα της παραίτησης αυτής, ήταν η 25η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας στο Περιστέρι να αναζητά από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών νέο συνήγορο υπεράσπισης για τον Πακιστανό δολοφόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πακιστανός θα πρέπει να απολογηθεί μέχρι το αργότερο το πρωί της Τετάρτης χωρίς, για την ώρα, να είναι γνωστό αν αυτό θα γίνει παρουσία δικηγόρου ή αν τελικά ο 22χρονος θα απολογηθεί μόνος του.

Νωρίτερα πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου διευκρίνιζαν ότι ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης έχει καταθέσει μια φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταγενέστερα κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, ενώ στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.