Δολοφονία 36χρονης στην Κυψέλη: Απολογείται σήμερα ο 37χρονος από το Μπαγκλαντές

Βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της οπλοφορίας - οπλοχρησίας

Δολοφονία 36χρονης στην Κυψέλη: Απολογείται σήμερα ο 37χρονος από το Μπαγκλαντές

Ο 37χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής επί της οδού Τενέδου στην Κυψέλη, δολοφόνησε άγρια 36χρονη ομοεθνή του, καλείται σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου να δώσει εξηγήσεις ενώπιον ανακριτή.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος με θύμα μια 36χρονη ομοεθνή του βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 36χρονη φίλη του και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή πετώντας το φονικό όπλο σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών.

Η  δολοφονία έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη, όταν η 36χρονη από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι μετά από υπόδειξη του συζύγου της οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 37χρονο, ο οποίος εμφανίζεται ως ο δράστης που της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές και μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι ο 37χρονος δράστης εργαζόταν σε διάφορες βιοτεχνίες μαζί με την άτυχη γυναίκα, ενώ κάποιο καιρό αργότερα απέκτησαν ερωτική σχέση.

Ωστόσο, όπως φέρεται να ισχυρίζεται ο δράστης, η γυναίκα του ζητούσε χρήματα επειδή ο σύζυγός της ήταν άνεργος κι εκείνος της τα έδινε με το χρέος να φτάνει τις 20.000 ευρώ.

Η 36χρονη, σύμφωνα με όσα ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει, του έλεγε ότι σκοπεύει να φύγει από το σπίτι που έμενε με τον άνδρα της. Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής φέρεται να του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά για να το συζητήσουν.

Ο δράστης την περίμενε να κατέβει από το σπίτι της για να μιλήσουν, ενώ μολις εμφανίστηκε η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν με τον κατηγορούμενο να αρπάζει το μαχαίρι που έφερε μαζί του και τη μαχαιρώνει στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της γυναίκας, που ενημέρωσε τους αστυνομικούς, στην προανακριτική του κατάθεση δήλωσε άγνοια για την απιστία της γυναίκας του. «Δεν γνώριζα ότι είχαν σχέση, ούτε ότι του έπαιρνε χρήματα. Τον ήξερα, ήταν συμπατριώτης μου αλλά δεν είχα καμία άλλη σχέση μαζί του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το άγριο έγκλημα, η Ομάδα ΔΙΑΣ που μετέβη στο σημείο, εντόπισε σε κάδο απορριμμάτων το μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος. Έπειτα από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, βρήκαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχούσε στο κατασχεθέν μαχαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.