ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: «Δεν είχε διαφορές με κανέναν – Δεν ξέρουμε ποιος την σκότωσε» λέει ο ανιψιός της

Από την νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της προέκυψε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις

Δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: «Δεν είχε διαφορές με κανέναν – Δεν ξέρουμε ποιος την σκότωσε» λέει ο ανιψιός της

Στενός συγγενής της 68χρονης που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Παρασκευής, κοντά στο ποιμνιοστάσιό της που βρίσκεται στο Ποδοχώρι του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, τονίζει πως «μάθαμε ότι την έψαχνε ο σύζυγός της και λίγη ώρα μετά βρέθηκε νεκρή κοντά στο μαντρί».

Από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, προέκυψε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις και η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που της αφαίρεσε τη ζωή.

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, μετά τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι Αρχές έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών και συλλέγουν καταθέσεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.

Όπως αναφέρει ο ανιψιός της 68χρονης, κανείς δεν ξέρει ποιος και γιατί θα μπορούσε να δολοφονήσει την θεία του, αφού επρόκειτο για έναν πολύ ήσυχο και καλό άνθρωπο που δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν.

Ο ίδιος κάνει λόγο για μία γυναίκα που, μαζί με τον σύζυγό της, ασχολούνταν με την κτηνοτροφία και είχαν περίπου δέκα ζώα που φρόντιζαν, ενώ το αντρόγυνο δεν είχε παιδιά.

«Το μαντρί βρίσκεται 400 μέτρα από το σπίτι της και συνήθιζε να πηγαίνει καθημερινά στα ζώα και να επιστρέφει το απόγευμα. Όταν την Παρασκευή πέρασε η ώρα και δεν επέστρεψε ξεκίνησε να την ψάχνει ο σύζυγός της. Μόλις την βρήκε κάλεσε για βοήθεια και βρέθηκε εκεί και ο ανιψιός του. Δεν φαίνονταν τα χτυπήματα που έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση», τονίζει ο συγγενής του θύματος, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουν να μάθουν το συντομότερο ποιος μπορεί να σκότωσε την 68χρονη, κάτι το οποίο έρευνα ή αστυνομία.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.