ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία στο Περιστέρι – Πατέρας 17χρονης: «Η σύλληψη του είναι μια ανακούφιση, αλλά ποιος θα την φέρει πίσω;»

«Θα καταθέσουμε μηνύματα που δείχνουν ότι την απειλούσε, ζητάμε την ισόβια ποινή»

Δολοφονία στο Περιστέρι – Πατέρας 17χρονης: «Η σύλληψη του είναι μια ανακούφιση, αλλά ποιος θα την φέρει πίσω;»

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφό της στο Περιστέρι, μίλησε για τη σύλληψη του και την αγαπημένη του κόρη που τόσα άδικα έφυγε από τη ζωή.

«Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει “φύγει”… ποιος θα το φέρει πίσω; Θα το φέρει πίσω κανένας; …για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε ο Σίμος Καρολίδης μετά τη σύλληψη του δολοφόνου της κόρης του.

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας, παρακολούθησε την προσαγωγή του φερόμενου ως δολοφόνου του παιδιού του από την τηλεόραση και δηλώνει ανακουφισμένος που τελικά οι Αρχές τον εντόπισαν και δεν κατάφερε να ξεφύγει.

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στον 22χρονο Πακιστανό ο Σίμος Καρολίδης, είπε: «τι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αδέλφια της αδικοχαμένης Νικολέτας τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την βίαιη απώλεια της, ενώ ξαναβλέπουν τις τελευταίες φωτογραφίες της και ανεβάζουν βίντεό της. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η 16χρονη αδελφή της που την εντόπισε νεκρή στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

«Μέχρι το πρωί φωτογραφίες, βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη…μόνο έτσι, όπως γελάει, το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…», είπε σχετικά.

«Έχω άλλα 3 παιδιά από πίσω, τώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα. Θα κοιτάξω να δω πως θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι…ράκος, ειδικά η Αναστασία που την ήταν μαζί της στην Αθήνα, έχει υποστεί μεγάλο σοκ», λέει.

Συγγενείς και φίλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 22χρονου

Από την πλευρά τους, συγγενείς και φίλοι της Νικολέτας ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 22χρονου Πακιστανού.

«Εγώ θα τον σκότωνα με τα χέρια μου», είπε γειτόνισσα της άτυχης 17χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αποκάλυψε ότι «θα καταθέσουμε μηνύματα που δείχνουν ότι την απειλούσε, ζητάμε την ισόβια ποινή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.