Δρουν ανενόχλητοι: Πραγματοποιήθηκε ομιλία του Πακιστανού Ασλάμ στη Γεωπονική σχολή (φώτο)

Αλλοδαποί καλούν σε συγκέντρωση στη δομή στον Ελαιώνα

Δρουν ανενόχλητοι: Πραγματοποιήθηκε ομιλία του Πακιστανού Ασλάμ στη Γεωπονική σχολή (φώτο)

Ότι θέλουν φαίνεται πως κάνουν Πακιστανοί και ΚΕΕΡΦΑ στη χώρα, καθώς πραγματοποιήθηκε ομιλία του Πακιστανού Ασλάμ στη Γεωπονική.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους:

«Μετά την κηδεία του Βαρές Αλί, σωματεία, αντιρατσιστικές κινήσεις , συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 8/9, 6μμ στη δομή προσφύγων του Ελαιώνα, Αγίου Πολυκάρπου 85

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 6ΜΜ, ΠΥΛΗ ΔΟΜΗΣ ΕΛΑΙΩΝΑ, ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ 85
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΤΕΓΗ, ΑΣΥΛΟ, ΥΓΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! »

Αρχικά καλούν:

«Πρόσφυγες και προσφύγισσες» της δομής του Ελαιώνα, Ε ΕΛΜΕ, ΚΕΕΡΦΑ, ΣΥΠΡΟΜΕ, Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «η Ενότητα», Ιρανοί πολιτικοί πρόσφυγες, Σύλλογος Ρακοσυλλεκτών Ρομά «Η Αλληλεγγύη», Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού- Σεπολίων- Ακαδημίας Πλάτωνος, Πρωτοβουλία Κοινωνικών Λειτουργών.

Το πιο σημαντικό;

Η σύσκεψη σωματείων και ”αντιρατσιστικών” κινήσεων για τη συνέχιση της κινητοποίησης ενάντια στην ”ρατσιστική” εκκένωση του Ελαιώνα, έγινε το Σάββατο 3/9, στη Γεωπονική!

Εκεί συμμετείχε και ο Ασλάμ. Δηλαδή με λίγα λόγια, ο Πακιστανός Ασλάμ πραγματοποιεί ομιλίες σε ελληνικά πανεπιστήμια, ανενόχλητος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.