
«Η Ρωσία δεν χτίζει πλέον σχολεία και νοσοκομεία, ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ κοινωνική πολιτική» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Ε.Μακρόν και πρόσθεσε:
«Χρησιμοποιεί το 1/3 του προϋπολογισμού της για να παράγει όπλα και με αυτά τα οπλικά συστήματα μας απειλεί».
Τι λένε όμως τα στατιστικά: Έως και 1.677 νέα σχολεία χτίστηκαν στη Ρωσία την περίοδο 2022-2025.
🇫🇷🇷🇺 “Russia no longer builds schools & hospitals, it has NO social policy” — Macron, going crazy with Russophobia
Let’s look at stats:
👉 up to 1,677 new schools were built in Russia, 2022-2025
👉 up to 270 new hospitals & clinics were commissioned in Russia, 2022-2025It’s… pic.twitter.com/JKJ2Q46AyJ
— Lord Bebo (@MyLordBebo) November 26, 2025
Έως και 270 νέα νοσοκομεία και κλινικές τέθηκαν σε λειτουργία στη Ρωσία το χρονικό διάστημα 2022-2025.
Τι γίνεται με τη Γαλλία, παρεμπιπτόντως που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια μέγιστα οικονομικά προβλήματα;
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.