Εμείς Μανωλάκη θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Εσείς θα κάνετε ότι πρέπει;

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Σπίτι του ρωσικού Πολιτισμού στον Λίβανο!

Δεν έχουν αναφερθεί απώλειες Ρώσων υπηκόοων

Το Ισραήλ βομβάρδισε το Σπίτι του ρωσικού Πολιτισμού στον Λίβανο!

Κατά τη διάρκεια επιθέσεων στον Λίβανο, το Ισραήλ βομβάρδισε το Σπίτι του Ρωσικού Πολιτισμού.

Το κτίριο της ρωσολιβανέζικης Φιλίας χτίστηκε για να παρουσιάσει τον ρωσικό πολιτισμό, τη μουσική και την τέχνη στον λαό του Λιβάνου.

Δεν έχουν αναφερθεί θύματα Ρώσων υπηκόων. Το ρωσικό ΥΠΕΞ δεν έχει ακόμη απαντήσει.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.