ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εφιαλτική πρόβλεψη για τους ανέμους σήμερα και αύριο στη Ρόδο: «Δεν θα κοπάσουν ούτε τη νύχτα»

Η πρόγνωση για τους ανέμους στην περιοχή δεν είναι αισιόδοξη

Εφιαλτική πρόβλεψη για τους ανέμους σήμερα και αύριο στη Ρόδο: «Δεν θα κοπάσουν ούτε τη νύχτα»

Με την φωτιά στη Ρόδο να καίει για έκτη ημέρα, η πρόγνωση για τους ανέμους στην περιοχή δεν είναι αισιόδοξη.

Σύμφωνα με τον μετεωρόλογο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος στην προσπάθεια κατάσβεσης των πύρινων μετώπων που σαρώνουν το νησί, καθώς οι άνεμοι αναμένονται ιδιαίτερα ισχυροί, ενώ όπως τόνισε «επειδή δεν πρόκειται για μελτέμι, οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί» και τη νύχτα της Κυριακής.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος είπ συγκεκριμένα πως «Η αλήθεια είναι ότι οι άνεμοι στη Ρόδο δεν θα βοηθήσουν σήμερα. Δεν θα είναι σύμμαχος, αλλά αντίθετα θα είναι εχθρός».

 «Το μόνο μέρος που θα φυσσάει σήμερα θα είναι η Ρόδος. Ο άνεμος θα φτάσει τα έξι μποφόρ σε γενικότερο μετεωρολογικό πεδίο» είπε ο κ. Γιαννόπουλος, τονίζοντας μάλιστα πως σε συνθήκες πυρκαγιάς οι άνεμοι θα πνέουν ακόμα πιο ισχυροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μετεωρολόγος της υπογράμμισε πως « οι άνεμοι αυτοί δεν είναι μελτέμι, ώστε να σταματήσουν το βράδυ, θα φυσσάει και το βράδυ δηλαδή», ενώ αναφερόμενος στα ξημερώματα της Κυριακής προς Δευτέρα, είπε πως « περιμένουμε περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Άρα τα πράγματα στη Ρόδο, απόψη ανέμων δεν είναι καλά. Αύριο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θα σταματήσουν καθόλου, καθώς θα φυσσάει και το βράδυ». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.