ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με τους γονείς της Καρολάιν

Εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με τους γονείς της Καρολάιν

Στην γενέτειρά της στις Φιλιππίνες έχει επιστρέψει από την περασμένη Κυριακή (9/10) σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν μαζι με την δύο ετών Λυδία.

Σύμφωνα με πληροφορίε, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς με αυτήν τους την απόφαση έδειξαν ξεκάθαρα πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν το θέατρο που έπαιζε για 37 ολόκληρες ημέρες ο δολοφόνος της κόρης τους και πατέρας της δίχρονης Λυδίας, ούτε τον φρικιαστικό τρόπο με τον οποίον σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Πλέον προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η μικρή Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Μάλιστα, εξετάζουν επίσης σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος σημειώνεται ότι αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα 10:00 το πρωί με 2:00 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.