ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στα Τέμπη – Σύντροφος Ιφιγένειας: «Ήθελε να κερδίσει το λαχείο για να μην ξαναδουλέψει η μητέρα της»

«Δεν είχα καμία βοήθεια από την Πολιτεία, δεν έχω καμία επικοινωνία, τίποτα»

Έγκλημα στα Τέμπη – Σύντροφος Ιφιγένειας: «Ήθελε να κερδίσει το λαχείο για να μην ξαναδουλέψει η μητέρα της»

Για την Ιφιγένεια που σκοτώθηκε στη μαζική «σφαγή» των Τεμπών, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο σύντροφός της Φάνης, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο Intercity και κατάφερε να βγει ζωντανός έχοντας υποστεί μερικά εγκαύματα.

Αποκάλυψε ότι η 23χρονη είχε αγοράσει ένα λαχείο με την ελπίδα ότι θα κέρδιζε χρήματα για να στηρίξει τη μητέρα της. Μάλιστα η κλήρωση θα γινόταν την 28η του Φλεβάρη, την ίδια μέρα με το έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους.

«Είχε ένα λαχείο και θα κληρωνόταν τη μέρα που θα μπαίναμε στο τρένο. Μου είπε ότι, “Φάνη, αν κερδίσω, θα πω στη μαμά μου να μην ξαναδουλέψει” γιατί η μαμά της προσπαθούσε πολύ για τα τρία της παιδιά.

Η Ιφιγένεια δεν είχε κακία μέσα της. Ήταν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα και ότι αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Δε νιώθω ότι έκανα κάτι για να φταίω. Το μήνυμά μου, ότι δε θέλω να ξεχαστεί. Ήμασταν δυο χρόνια μαζί και δυστυχώς… έτυχε σε εμάς.

Εγώ είχα κάποια εγκαύματα στα χέρια μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία βοήθεια από την Πολιτεία, δεν έχω καμία επικοινωνία, τίποτα. Μόνο ψυχολογική, με είχαν πάρει δυο φορές. Πιο πολύ είναι η διάθεση, η απώλεια. Το σκυλάκι μου και η Ιφιγένεια που “φύγανε” μέσα σε τέσσερις μήνες και οι δυο», δήλωσε ο Φάνης.

Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει νονός του μωρού που έφερε στον κόσμο η αδερφή της Ιφιγένειας το οποίο όπως είχε δηλώσει θα έπαιρνε το όνομά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.