ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έγκλημα στη Δράμα: Η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη – Ο σύζυγός της την πυροβόλησε στο στήθος

Δύο ήταν τα θανατηφόρα τραύματα στο σώμα της 59χρονης

Έγκλημα στη Δράμα: Η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη – Ο σύζυγός της την πυροβόλησε στο στήθος

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης της άτυχης 59χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της, τη Δευτέρα το βράδυ στη Δράμα ενώ στη συνέχεια ο 64χρονος άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 64χρονος χρησιμοποίησε δράμια στην κυνηγετική του καραμπίνα, τα οποία χρησιμοποιούνται για το κυνήγι του αγριογούρουνου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δύο ήταν τα θανατηφόρα τραύματα στο σώμα της 59χρονης, το ένα στη σπονδυλική στήλη όπου είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί ενώ το δεύτερο ήταν στο θώρακα που προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στην καρδιά και στους πνεύμονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος όταν σκότωσε τη σύζυγό του, κατευθύνθηκε στο μπάνιο του σπιτιού , μπήκε μέσα στη μπανιέρα και στήριξε την καραμπίνα στο μπιντέ της τουαλέτας .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια επιχείρησε να πατήσει τη σκανδάλη αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν φτάνει, βγήκε από το μπάνιο, πήγε στο σαλόνι αναζήτησε κάποιο αντικείμενο και τότε βρήκε τη μασιά για το τζάκι όπου και τον βοήθησε να πατήσει τη σκανδάλη και να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.