ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έγκλημα στο Μαρούσι: Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία σε βάρος της 17χρονης

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….»

Έγκλημα στο Μαρούσι: Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία σε βάρος της 17χρονης

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ασκήθηκε από την εισαγγελία σε βάρος της 17χρονης η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της χθες στο Μαρούσι.

Η 17χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….»

Η «άγουρη» δολοφόνος μέχρι αργά χθες πριν τη μεταγωγή της από την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στο «Ανηλίκων» ήταν σε κατάσταση σοκ.

Οπως λένε «πηγές», έδειχνε χαμένη στον δικό της κόσμο ενώ δεν ήταν σε θέση να καταθέσει.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….» ήταν τα λόγια που ψέλλιζε για την 23χρονη φίλη της με την οποία ήταν πολυ δεμένες έχοντας στενή σχέση, ενώ οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν πως η 17χρονη, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει βαριά αγωγή, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα φάρμακά της.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής κατέθεσαν και οι γονείς της μαθήτριας. Ο πατέρας της, γνωστός καρδιολόγος της περιοχής, μετέβη αμέσως στο σημείο καθώς το ιατρείο του είναι κοντά, ενώ η μητέρα της είπε στους αστυνομικούς ότι απουσίαζαν όλοι από το σπίτι και όταν ειδοποιήθηκαν από την πεθερά της που άκουσε τη φασαρία, μπήκε μέσα και είδε την κόρη της να τρέχει ξυπόλητη, βουτηγμένη στο αίμα.

Μάλιστα οι γονείς της είπαν οτι η μαθήτρια έχει από μικρή προβλήματα ψυχιατρικά, ενώ αναφέρθηκαν και στη στενή σχέση της κόρης τους με το θύμα.

Χθες το βράδυ ο πατέρας της 17χρονης και ο συνήγορός της κ. Θεοδωρόπουλος επικοινώνησαν με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα προκειμένου να εξετάσει την ανήλικη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Σούρας ενημερώθηκε για την κατάσταση της νεαρής και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να αποφασίσει αν θα την εξετάσει ή όχι. Το σίγουρο είναι πως η δράστις έχει σοβαρά προβλήματα και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.