ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαφάνιση Μαντλίν – «Σπάει» τη σιωπή της 16 χρόνια μετά η αδερφή της: «Η περίσταση είναι θλιβερή»

Η Αμελί ΜακΚάν είναι πλέον 18 ετών

Εξαφάνιση Μαντλίν – «Σπάει» τη σιωπή της 16 χρόνια μετά η αδερφή της: «Η περίσταση είναι θλιβερή»

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η μικρούλα Μαντλίν ΜακΚάν εξαφανίστηκε από ένα ενοικιαζόμενο σπίτι όπου παραθέριζαν οι γονείς της στην παραθαλάσσια πόλη Πράια ντα Λουζ, στην Πορτογαλία.

Προχθές το βράδυ, η οικογένεια του κοριτσιού, που δεν έπαψε στιγμή να ελπίζει και να την αναζητεί όλα αυτά τα χρόνια, διοργάνωσε μια τελετή με κεριά αφιερωμένη στη Μαντλίν, με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της εξαφάνισης.

Στην τελετή έδωσε το παρών και η 18χρονη σήμερα μικρότερη αδελφή της Μαντλίν, ονόματι Αμελί.

Σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για τις πρώτες φωτογραφίες του κοριτσιού που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τότε που ήταν νήπιο, και δίνουν μια εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει η μεγαλύτερη αδελφή της ως ενήλικη.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που δημοσίευσε φωτογραφίες της κοπέλας, η Αμελί έφτασε με τους γονείς της, Κέιτ και Τζέρι ΜακΚάν, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χωριό της οικογένειας στο Λέστερσιρ.

«Είναι ωραίο που είμαστε όλοι εδώ αλλά η περίσταση είναι θλιβερή» ανέφερε στη πρώτη δημόσια δήλωσή της. Ο δίδυμος αδελφός της Αμελί απουσίαζε για άγνωστους λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κορίτσι, που σύντομα σχεδιάζει να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, έφτασε στο σημείο της τελετή ντυμένη απλά, και προσευχήθηκε μαζί με τους δικούς της και τους φίλους της οικογένειάς της για τη Μαντλίν και άλλα παιδιά που αγνοούνται. Κατά τη διάρκεια της τελετής άναψε ένα κερί για την Μαντλίν και το εναπόθεσε στο μνημείο που κοσμούσαν φωτογραφίες της αδελφούλας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.