Εξαφανίστηκε 26χρονος από την περιοχή της Κυψέλης (φώτο)

Η ανακοίνωση του «Missing Alert»

Εξαφανίστηκε 26χρονος από την περιοχή της Κυψέλης (φώτο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές, έπειτα από την εξαφάνιση ενός 26χρονου, από την περιοχή της Κυψέλης.

Ο λόγος για τον Ελευθέριο Παπουτσή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την χθες, Τετάρτη (24/5).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού η δημοσιοποίηση των στοιχείων του γίνεται κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του «Missing Alert» ο 26χρονος εκδήλωσε συμπεριφορά που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του.

Εχει ύψος 1.75, είναι αδύνατος, με καστανά σκούρα μαλλιά, πυκνό μούσι και καστανά μάτια. Φορούσε πορτοκαλί μπλούζα, παντελόνι τζιν, τσαντάκι μέσης, μπλε αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Οποιος/α έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο του παιδιού όλο το 24ωρο, στην γραμμή 1017, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και μέσω της εφαρμογής Missing Alert.

Η ανακοίνωση του «Missing Alert»:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.