ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάρχεια: Επεισόδια μετά την πορεία κατά του μετρό στην πλατεία (φωτό)

Φωτιές σε κάδους, δακρυγόνα και κρότου λάμψης

Εξάρχεια: Επεισόδια μετά την πορεία κατά του μετρό στην πλατεία (φωτό)

Μεγάλη πορεία, με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια. Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για την κατασκευή του σταθμού μετρό στην πλατεία Εξαρχείων.

Την ίδια ώρα η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην πλατεία.

Στην περιοχή βρέθηκε από νωρίς το απόγευμα και η αύρα της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια ώρα μία ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να προσεγγίσει την πλατεία με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν σε χρήση κρότου λάμψης και δακρυγόνων.

Παράλληλα μία άλλη ομάδα διαδηλωτών βρίσκεται στην οδό Στουρνάρη, ενώ έχουν στηθεί οδοφράγματα και έχουν μπει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών.

eksarxeia__6_
eksarxeia__7_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5686901
5686967
5686975
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.