ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κλειστή η Μεσογείων από Ρομά που άναψαν φωτιές – Ταραχές και στο Μενίδι

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν φτάσει στο Νομισματοκοπείο

Κλειστή η Μεσογείων από Ρομά που άναψαν φωτιές – Ταραχές και στο Μενίδι

Έκλεισε η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα λόγω των πυρκαγιών που άναψαν Ρομά, αντιδρώντας για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από πυροβολισμό αστυνομικού.

Έτσι μετά τα χθεσινά επεισόδια και τον εκ νέου αποκλεισμό του κεντρικού δρόμου στην Χαλκίδα τώρα επεκτείνουν τις ταραχές και στην Αθήνα.

Ειδικότερα, Ρομά έχουν βάλει φωτιά σε κάδους στις δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.

Παράλληλα επεισόδια σημειώνονται και στη λεωφόρο ΝΑΤΟ όπου ομάδες Ρομά έχουν ανάψει διάσπαρτες φωτιές στο οδόστρωμα ενώ πετούν πέτρες και αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, επεισόδια έχουν ξεσπάσει και στο Μενίδι όπου Ρομά πετούν πέτρες στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου έναντι δυνάμεων της αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή για δεύτερη ημέρα έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή Καμάρες στην Χαλκίδα ομάδες Ρομά, καθώς χθες είχαν κλείσει την κεντρική οδό στη Χαλκίδα, καίγοντας λάστιχα.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν φτάσει στο Νομισματοκοπείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη επεισόδια προκλήθηκαν σε Μέγαρα και βόρεια Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.