ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέοι πυροβολισμοί Ρομά κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια – Χάος στην δυτική Αττική

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ομάδες Ρομά καίνε ανενόχλητοι την πόλη

Νέοι πυροβολισμοί Ρομά κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στα Άνω Λιόσια – Χάος στην δυτική Αττική

Για ακόμα ένα 24ωρο ομάδες Ρομά καίνε και ρημάζουν τις πόλεις ανενόχλητοι.

Περί τις 20:30 το βράδυ οργανωμένες ομάδες Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στον Ασπρόπυργο.

Να σημειωθεί πως από τις ταραχές της Τρίτης τραυματίστηκαν 10 αστυνομικοί ενώ στο πρόσωπο πυροβόλησαν και τον διοικητή της ΟΠΚΕ Αθηνών.

Την ίδια ώρα, χάος επικρατεί στο Σχιστό Κορυδαλλού. Φωτιές μαίνονται στους δρόμους, καίνε κάδους και λάστιχα, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική όμως δεν την αφήνουν να περάσει για να σβήσει τις φωτιές.

Στα Μέγαρα σημειώνονται επίσης ταραχές στον παράδρομο του 40ο χλμ. της Εθνικής Οδού, όπου καίνε αυτοκίνητο και πετούν πέτρες κατά αστυνομικών.

Σε εκτροπές της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω και το Σχιστό Κορυδαλλού έχει προχωρήσει και η Τροχαία. Κλειστή είναι, ειδικότερα, η περιφερειακή Αιγάλεω από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ μέχρι τα διυλιστήρια, και στα δυο ρεύματα, άλλα και η οδός Δερβενακίων στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Οι οδομαχίες των Ρομά με την αστυνομία συνεχίζονται για μία ακόμη ημέρα με την αστυνομία να έχει προχωρήσει μόνο σε επτά συλλήψεις παρόλη την χαοτική κατάσταση που έχουν προκαλέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.