ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Ισραήλ επιχείρησε να σκοτώσει τον ηγέτη της Χαμάς – Βομβάρδισε το σπίτι του

Χτύπησαν και νοσοκομείο παιδιών - Μάχες στα τούνελ και τα περίχωρα της Γάζας

Το Ισραήλ επιχείρησε να σκοτώσει τον ηγέτη της Χαμάς – Βομβάρδισε το σπίτι του

Το Ισραήλ επιχείρησε να σκοτώσει τον ηγέτης της Χαμάς, Ισμαήλ Χανιγιέ, στη Λωρίδα της Γάζας, βομβαρδίζοντας το σπί τι του όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα τις ειδήσεις του ελεγχόμενου από την τρομοκρατική οργάνωση Aqsa Radio.

Πιο αναλυτικά, επικαλούμενα τις πληροφορίες του Aqsa Radio, το Reuters και ο Guardian μετέδωσαν ότι το Ισραήλ επιτέθηκε με drone στο σπίτι του ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα και ότι εκτόξευσε πύραυλο.

Δεν ήταν άμεσα σαφές εάν την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν στο σπίτι μέλη της οικογένειάς του.

Ο Χανίγιε βρίσκεται εκτός της Λωρίδας της Γάζας από το 2019, μετακινούμενος μεταξύ Τουρκίας και Κατάρ.

Παράλληλα, αναφορές από τουρκικά και άλλα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και τραυματίες από πλήγμα του Ισραήλ σε περιοχή κοντά στο Νοσοκομείο Παίδων Al Nasr στη Λωρίδα της Γάζας.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media από την περιοχή είναι συγκλονιστικά, με νεκρούς να κείτονται στον δρόμο και τον υπόλοιπο κόσμο να τρέχει και να φωνάζει πανικόβλητος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα των ντοκουμέντων.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Την ίδια στιγμή ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι τα στρατεύματά του σκότωσαν «δεκάδες τρομοκράτες» καθώς η χερσαία επιχείρησή του στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Την προηγούμενη ημέρα, υπήρξαν πολυάριθμες απόπειρες επιθέσεων σε στρατεύματα των IDF (ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων) από σήραγγες και στρατιωτικά συγκροτήματα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας», ανέφεραν οι IDF σήμερα το πρωί.

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν τους «τρομοκράτες», εντόπισαν όπλα της Χαμάς και αποκάλυψαν φρεάτια σε σήραγγες «που χρησιμοποιούνται για τρομοκρατικούς σκοπούς», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.