ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτός δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης – Είναι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής έπειτα από τις αποφάσεις του εισαγγελέα

Εκτός δίκης ο Πέτρος Φιλιππίδης – Είναι άρρωστος με γαστρεντερίτιδα

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τις αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής έπειτα από τις αποφάσεις του εισαγγελέα για τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δυο απόπειρες.

Ωστόσο, ο ηθοποιός βρίσκεται εκτός λόγω προβλήματος με την υγεία του.

Την είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα η οποία βρίσκεται στα δικαστήρια για να μεταφέρει όλο το κλίμα που επικρατεί μέσα στην αίθουσα.

«Είναι άρρωστος έχει γαστρεντερίτιδα συγκεκριμένα. Ο ίδιος ήθελε να παραστεί αλλά προτίμησε η δικηγόρος του να του πει να μην έρθει στη δίκη για να μην κολλήσεις κάποιον άλλον» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να νιώσω δικαίωση για έναν άνθρωπο που βασανίζεται»

Προ ημερών, ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους και -μεταξύ άλλων- είχε αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εγώ δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Ζούμε σε μια κοινωνία που έχουμε εμπιστευτεί στους δικαστές να κρίνουν πράγματα για τα οποία εμείς δεν έχουμε τα στοιχεία, την εκπαίδευση και την ικανότητα να κρίνουμε τι είναι σωστό και λάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μπορώ να νιώσω δικαίωση για έναν άνθρωπο που βασανίζεται. Τι δικαίωση να νιώσω; Μόνο στενοχώρια και θλίψη νιώθω» πρόσθεσε ο Γιώργος Ηλιόπουλος αναφορικά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.