ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί σε Κρήτη & Έβρο – Έρχεται «καυτό» φθινόπωρο! (βίντεο)

Η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί σε Κρήτη & Έβρο – Έρχεται «καυτό» φθινόπωρο! (βίντεο)

Η Τουρκία συνεχίζει τις επιθετικές ενέργειες χαμηλής έντασης και προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα και όπως όλα δείχνουν έρχεται ένα ιδιαίτερα ταραχώδες φθινόπωρο, όταν και θα λήξει η προσωρινή τουριστική «εκεχειρία» (την οποία φυσικά τηρεί απόλυτα μόνο η Ελλάδα).

Συγκεκριμένα τουρκικά αεροσκάφη KINGAIR 350 που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της BANDIRMA, σαρώνουν όπως φαίνεται στον χάρτη τα Στενά αλλά και την περιοχή του Έβρου. Αυτού του τύπου αεροσκάφη χρησιμοποιεί η τουρκική μυστική υπηρεσία MIT.

Παράλληλα εντός της ελληνικής ΑΟΖ Νότια της Κρήτης, οι Τούρκοι συνεχίζουν να προκαλούν με παράνομες NAVTEX, όπως η παρακάτω, η οποία υποτίθεται ότι «ακυρώνει» ελληνική NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά στην περιοχή.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες η Τουρκία έστειλε δύο φρεγάτες νότια της Κρήτης για παράνομη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης με την Ελλάδα να μην αντιδρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.