ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκικά μαχητικά σε αποστολή εικονικού βομβαρδισμού από μεγάλο ύψος σε Οινούσσες και Παναγιά

Τουρκικά μαχητικά σε αποστολή εικονικού βομβαρδισμού από μεγάλο ύψος σε Οινούσσες και Παναγιά

Εννέα υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά έκαναν πριν από λίγη ώρα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16.

Από τις 13:32 μέχρι τις 13:52 το μεσημέρι της Δευτέρας, τρία τουρκικά F-16, ένα ζευγάρι κι ένα μεμονωμένο, πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος σε ένα προκλητικό κρεσέντο πτήσεων βάζοντας στο στόχαστρο τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προκλήσεις των τουρκικών F-16 στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Οινουσσών ξεκίνησαν με χαμηλό πτήση ενός τουρκικού F-16 μόλις 1.000 πόδια πάνω από τη νήσο Παναγιά και ακολούθησαν οκτώ υπερπτήσεις του ζεύγους των τουρκικών F16 πάνω από Οινούσσες και Παναγιά (τέσσερις πάνω από κάθε νησί).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.