ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η «λεξιμαχία» Π.Παυλόπουλου και Ρ.Τ.Ερντογάν και τα φραστικά ολισθήματα του ΠτΔ

Η «λεξιμαχία» Π.Παυλόπουλου και Ρ.Τ.Ερντογάν και τα φραστικά ολισθήματα του ΠτΔ

Σε μια αχρείαστη μάχη λέξεων και εκφράσεων με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν αποδύθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλος με αποτέλεσμα το διπλό αυτογκόλ χωρίς να υπάρχει λόγος και αιτία ενώ στην αρχή στην τοποθέτησή του ήταν εξαιρετικός.

Στην δευτερολογία του μίλησε για την «ερμηνεία» υπό τις νέες συνθήκες της Συνθήκης της Λωζάνης και επιχείρησε να πει στον Τούρκο πρόεδρο ότι είναι «αναρμόδιος» να μιλήσει για τα εθνικά θέματα με τον Τούρκο πρόεδρο… λέγοντας ότι για τα θέματα αυτά αρμόδια είναι η κυβέρνηση!

%20%20https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mcP5VADQ1FE

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=V_-bNpFZya8

Για να εισπράξει την πολύ λογική απάντηση από τον Τούρκο πρόεδρο «αφού δεν είσαι αρμόδιος τότε γιατί μιλάς για αυτά τα θέματα»;

Πρώτον άφησε με τα περί «ερμηνείας» ανοικτό παράθυρο για την Συνθήκη της Λωζάνης και δεύτερον αυτοακυρώθηκε αφού ένας ΠτΔ μπορεί να εκπροσωπεί το ελληνικό κράτος είτε έχει εκτελεστική εξουσία είτε όχι όπως ο ίδιος σημείωσε.

Τελικά ο Δεκέμβριος δεν τον πάει καλά.

Μετά την μνημειώδη γκάφα ως υπουργού Εσωτερικών περί «αμυντικής και επιθετικής αστυνομίας» που είχε ως αποτέλεσμα να καεί όλη η Ελλάδα μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν τον θάνατο του Α.Γρηγορόπουλου τώρα έρχονται τα περί «ερμηνείας» και «αναρμοδιότητας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς θα θέλαμε να μείνει στην αρχική του πολύ καλή τοποθέτηση και να μην χαθεί σε νομικίστικο κυκεώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.