Στην διένεξη Ελλάδας – Τουρκίας αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express, η οποία κάνει λόγο για δήλωση του αρχηγού της αντιπολίτευσης της χώρας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα ”απειλεί να εισβάλει σε 18 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο” αν κερδίσει τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υποστήριξε ότι αν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές της χώρας του την επόμενη χρονιά θα εισβάλλει στα 18 ελληνικά νησιά, αφού, όπως υποστηρίζει, η Ελλάδα ”δεν έχει κανένα έγγραφο ιδιοκτησίας για αυτά”.

Όπως τόνισε «θα εισβάλλει στα 18 νησιά του Αιγαίου όπως έκανε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετσεβίτ στην Κύπρο το 1974».

“Μη στριμώχνεστε…”

Δεν είναι όμως μόνο ο αρχηγός του CHP ου θέλει να εισβάλλει στην Ελλάδα. Υπάρχει ένας σχετικός συνωστισμός απο Τούρκους πολιτικούς που θέλουν το ίδιο.

Έτσι στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι δηλώσεις της επικεφαλής του νεοειδρυθέντος κόμματος «Good Party» Μεράλ Ακσενέρ, η οποία σε πρόσφατες δηλώσεις της, άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να γίνει πόλεμος κατά της Ελλάδας.

Όπως, είπε, χαρακτηριστικά “ό,τι απαιτείται και πρέπει να γίνει θα γίνει. Ακόμη και πόλεμος”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!