ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βιάζεται η Αγκυρα – Τουρκικό ΥΠΕΞ σε Κ.Μητσοτάκη: «Nα ξεκινήσουμε το συντομότερο τις επαφές μας»

Βιάζεται η Αγκυρα – Τουρκικό ΥΠΕΞ σε Κ.Μητσοτάκη: «Nα ξεκινήσουμε το συντομότερο τις επαφές μας»

Εκ νέου ενεργοποίηση των καναλιών διαλόγου «το συντομότερο δυνατό», μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας επιθυμεί το τουρκικό ΥΠΕΞ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του με την οποία συγχαίρει τον ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την νίκη του στις εκλογές.

O εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι, ανέφερε «συγχαίρουμε τον ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ο νικητής των πρόωρων γενικών εκλογών στην Ελλάδα χθες (7 Ιουλίου) και κέρδισε το δικαίωμα να σχηματίσει κυβέρνηση».

«Με το σχηματισμό κυβέρνησης υπό την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη, ευχόμαστε οι διμερείς μας σχέσεις να αναπτυχθούν περαιτέρω στη βάση της φιλίας μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού.

Με αυτό το σκοπό, επιθυμούμε να ενεργοποιήσουμε ταχέως τα κανάλια του διαλόγου και να ξεκινήσουμε το συντομότερο τις επαφές μας ώστε να συζητήσουμε τα θέματα που υπάρχουν στην ατζέντα μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν ήταν ο πρώτος ξένος ηγέτης που τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί, ενώ ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον συνεχάρη για τη νίκη του μέσω τουίτερ, με ανάρτησή του στα ελληνικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.