ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν οι Τούρκοι με φωτό Mirage 2000 να έχει «λοκάρει» τουρκική φρεγάτα – Ποια είναι η αλήθεια

«Κλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν οι Τούρκοι με φωτό Mirage 2000 να έχει «λοκάρει» τουρκική φρεγάτα – Ποια είναι η αλήθεια

«Kλίμα» προσπαθούν να φτιάξουν τουρκικά ΜΜΕ με δύο φωτογραφίες που δείχνουν το HUD ενός ελληνικού μαχητικού αεροσκάφους Mirage-2000 να έχει στοχοποιήσει μία τουρκική φρεγάτα στο Αιγαίο σε παραμέτρους βολής πυραύλου αέρος-επιφανείας AM-39 Exocet.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «προκλητική ενέργεια Έλληνα πιλότου».

Πηγές της ΠΑ με τις οποίες επικοινώνησε το pronews.gr διαψεύδουν το περιεχόμενο της φωτογραφίας αναφέροντας ότι «Χρόνια έχουν να φορτωθούν Exocet σε Mirage-2000 για λόγους που έχουν να κάνουν με την μη λειτουργική κατάσταση των συγκεκριμένων βλημάτων καθώς έχει παρέλθει ο χρόνος ζωής τους, αλλά και των ραντάρ των παλαιών Μirage 2000EGM/BGM λόγω απουσίας ανταλλακτικών. Έχουμε άλλα όπλα για να κτυπήσουμε τον τουρκικό Στόλο και να τον αποδεκατίσουμε εντός ελάχιστων ωρών. Αλλά οι συγκεκριμένες φωτό είναι προβοκατόρικες».

https://twitter.com/air_intel/status/1203759639306940416


Iδού και η τελευταία δοκιμή εκτόξευσης των AM-39 το 2012 όταν ήταν λειτουργικοί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.