Δεύτερη τουρκική εισβολή μέσα σε λίγες ώρες σε ελληνικό έδαφος: Τουρκικά F-16 πάνω από την Ρω

Δεύτερη τουρκική εισβολή μέσα σε λίγες ώρες σε ελληνικό έδαφος: Τουρκικά F-16 πάνω από την Ρω

Δεύτερη τουρκική εισβολή μέσα σε λίγες ώρες σε ελληνικό έδαφος είχαμε πριν από λίγο καθώς ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από την Ρω, το δυτικότερο νησί του συμπλέγματος της Μεγίστης (Καστελόριζο).

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕEΘΑ:

Στις ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε επάνω από ελληνικό έδαφος στη νήσο Pω στα 16.500 πόδια.

Στη συνέχεια τα δύο αυτά μαχητικά αεροσκάφη επανήλθαν πετώντας πάλι επάνω από ελληνικό έδαφος στις 10:37 π.μ. στα 16.000​ πόδια

Τα τουρκικά αεροσκάφη δεν κατέστη δυνατόν να αναχαιτιστούν από ελληνικά μαχητικά καθώς τα F-16 της 115 ΠΜ που προσέγγισαν την Ρω δεν πρόλαβαν να έρθουν σε οπτική επαφή με τα τουρκικά μαχητικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά πρόκειται για την συνεχόμενη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στο σύμπλεγμα της Μεγίστης το οποίο άλλωστε οι Τούρκοι μαζί με την Κρήτη «εξαφανίζουν» ολοκληρωτικά από τον χάρτη στην συμφωνία που υπέγραψε η Άγκυρα με το καθεστώς της Τρίπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.