Δυναμιτίζει το κλίμα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας για την σκισμένη σημαία: «Θα σας δείξουμε την ισχύ μας»

Δυναμιτίζει το κλίμα  το τουρκικό υπουργείο Άμυνας για την σκισμένη σημαία: «Θα σας δείξουμε την ισχύ  μας»

Και το τουρκικό υπουργείο Αμυνας μπήκε πριν από λίγη ώρα στον “χορό” των αντιδράσεων στην Τουρκία για το σχίσιμο της τουρκικής σημασίας από τον ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό στην Ευρωβουλή.

Σe ανακοίνωσή του κατόπιν εντολής του υπουργού Χ.Ακάρ (φωτό) το τουρκικό υπουργείο Άμυνας επιχειρεί να δυναμιτίσει και άλλο το κλίμα, λέγοντας πως “Η Τουρκία θα δείξει την δύναμή της στα κακομαθημένα παιδάκια που αμαυρώνουν την σημαία της με τα βρώμικα χέρια τους.”

«θα συνεχίζουμε να δείχνουμε την ευγένεια και την ισχύ που αποπνέει η σημαία μας παντού και σε όλα τα αβοήθητα και κακομαθημένα παιδάκια που με τα βρώμικα χέρια τους επιτίθενται στο εθνικό μας σύμβολο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου.

Το ερώτημα είναι αν αυτό αφορά την ασφάλεια του Έλληνα ευρωβουλευτή ή οι απειλές τους αφορούν την ίδια την Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός «αβοήθητα και κακομαθημένα παιδάκια» είναι κάπως περίεργος.

Σε γενικές γραμμές η Αγκυρα απαντά σε ένα συμβάν που -εν πάση περιπτώσει είναι σαφώς μεμονωμένο- σαν τον αρχηγό συμμορίας που απειλεί όποιον δεν πληρώνει στην γειτονιά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.