ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ακταιωρός της τουρκικής Ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ έξω από την Κω – «Το έκαναν με σκοπό» (βίντεο)

Ακταιωρός της τουρκικής Ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ έξω από την Κω – «Το έκαναν με σκοπό» (βίντεο)

Ακταιωρός της τουρκικής Ακτοφυλακής έπεσε πάνω σε σκάφος του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ έξω από την Κω τα ξημερώματα.

Υπάρχει βίντεο από τον εμβολισμό του τουρκικού σκάφους στο ελληνικό το οποίο το χτύπησε πίσω όπως ακούγεται ξεκάθαρα να αναφέρουν οι λιμενικοί.

Απειλήθηκε η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των στελεχών του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

«Μας έσπασε τα ρέλια», ακούγεται να φωνάζει ο ένας ενώ ένας άλλος λέει «βίντεο όλο». Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται κάποιος να αναφέρει «είναι στα δικά μας -νερά- και μας χτύπησε πίσω. Μας έχει κάνει ζημιά».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=bibEUPSqkDk&feature=emb_title

https://twitter.com/LSpyropoulou/status/1237643390101094400

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην μέση γραμμή ανάμεσα στην Κω και τα τουρκικά παράλια.

Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει εμβολισμό του σκάφους του από την τουρκική ακταιωρό και μάλιστα αναφέρει ξεκάθαρα ότι επρόκειτο για «σκοπούμενη σύγκρουση».

Δηλαδή δεν υπάρχει κανένα λάθος, οι Τούρκοι προχώρησαν σε μια δολοφονική ενέργεια.

«Την 05:45 σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ν. Κω, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός προέβη σε σκοπούμενη σύγκρουση με περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Κω, με σαφή πρόθεση τον εμβολισμό του εν λόγω σκάφους. Σημειώνεται ότι, το περιπολικό σκάφος εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή επί της οριογραμμής. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση μικρών υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.