ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ΕΔ τοποθετούν τσιμεντένια μπλοκ στην πύλη των Καστανιών – Δεκάδες περίλυποι αλλοδαποί παρακολουθούν! (βίντεο)

Οι ΕΔ τοποθετούν τσιμεντένια μπλοκ στην πύλη των Καστανιών – Δεκάδες περίλυποι αλλοδαποί παρακολουθούν! (βίντεο)

Ένοπλες Δυνάμεις και Αστυνομία, μετά από εντολή της Κυβέρνησης, τοποθετούν τσιμεντένια μπλοκ στις Καστανιές, με σκοπό να σταματήσουν τις νέες κλιμακούμενες επιθέσεις των επίδοξων εισβολέων, την ώρα που περίλυποι και καταφανώς απογοητευμένοι οι αλλοδαποί βλέπουν το θέαμα από την τουρκική πλευρά των συνόρων.

Πλέον Τούρκοι παρακρατικοί και παράνομοι μετανάστες έχουν αναβαθμίσει τις επιθέσεις τους με μολότοφ.

Απέναντι στα χημικά και καπνογόνα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, oι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν με μια ειδική τουρμπίνα, έναν μεγάλων διαστάσεων ανεμιστήρα που απομακρύνει προς το Τουρκικό έδαφος όλα εκείνα που ρίχνουν οι Τούρκοι ένστολοι.

Την ίδια στιγμή, οι Τούρκοι στέλνουν εδώ και ώρες UAV στα ελληνοτουρκικά σύνορα, με την ΠΑ να βρίσκεται σε συναγερμό.

https://twitter.com/NicAthens/status/1238478612443127810

Πολωνοί φρουροί στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα βρίσκονται και οι Πολωνοί Φρουροί, το εδικό σώμα που απέστειλε η Αστυνομία, διακρίνεται από τα αυτοκίνητα με το πράσινο χρώμα.

https://twitter.com/BasedPoland/status/1238418692062486528

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.