ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

To τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Barbaros» μπήκε στην κυπριακή ΑΟΖ συνοδεία πολεμικών σκαφών (upd)

To τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Barbaros» μπήκε στην κυπριακή ΑΟΖ συνοδεία πολεμικών σκαφών (upd)

(Ανανέωση 16:30) Την ώρα που το Barbaros βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ, τουρκικά μαχητικά πραγματοποιούν νέες υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες, την νήσο Παναγιά αλλά και τη Χίο!

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΣΤΙΣ 15:13, ΤΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΚΑΙ Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΑ 25.000 ΠΟΔΙΑ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΣΤΙΣ 15:57 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΣΤΑ 28.000 ΠΟΔΙΑ, ΣΤΙΣ 16:05 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΑ 22.500 ΠΟΔΙΑ, ΣΤΙΣ 16:08 ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΣΤΑ 33.000 ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 16:11 ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΧΙΟΥ ΣΤΑ 23.000 ΠΟΔΙΑ.

Σύμφωνα με εικόνες που αποδέσμευσε η Αγκυρα, αεροσκάφη UAV συνοδεύουν το Barbaros στην Α. Μεσόγειο, ενώ όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνες, δίπλα του υπάρχει και μία φρεγάτα.

Ταυτόχρονα, η Άγκυρα αναφέρει πως όλες «οι ναυτικές Δυνάμεις θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα τουρκικά συμφέροντα»

Την ίδια στιγμή, τουρκικά F-16 σάρωσαν νησιά του Ανατολικού Αιγαίου πετώντας επάνω από το ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από την Σάμο, στις 12.52 και 12.53, πάνω από τους Αρκιούς και τη Γρυλούσα στις 12.56, πάνω από τους Λειψούς στις 12.57 και πάνω από το Φαρμακονήσι,στις 12.59, πετώντας πάντα σε ύψος 27.000 ποδών.

Στην συνέχεια το ζεύγος διαχωρίστηκε και το πρώτο αεροσκάφος πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τ Αγαθονήσι, στις 13.08, σε ύψος 6.000 ποδών και το δεύτερο πάλι πάνω από το Αγαθονήσι, στις 13.09, σε ύψος 18.000 ποδών.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1250371693161447430?s=20

Σύμφωνα με τις συντεταγμένες το «Barbarosa» βρίσκεται εντός της κυπριακής ΑΟΖ νοτιοανατολικά της Κύπρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.