ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τουρκική παρενόχληση στις Οινούσσες: Τι είπε ο ψαράς που κατέγραψε το περιστατικό

Τουρκική παρενόχληση στις Οινούσσες: Τι είπε ο ψαράς που κατέγραψε το περιστατικό

Για το τελευταίο συμβάν της παρενόχλησης το οποίο σημειώθηκε την Πέμπτη (21/5) στις Οινούσσες μίλησε σε πρωινή εκπομπή ο ψαράς που τράβηξε το βίντεο στο οποίο φαίνονται οι οχλήσεις του σκάφους του, αλλά και σκαφών της Frontex από τουρκική ακταιωρό.

Όπως τόνισε ο αλιέας, πρόκειται για «συχνό φαινόμενο», ωστόσο, «χθες ήταν δύσκολη μέρα γιατί αυτό κράτησε πολλές ώρες. Άλλες φορές ερχόντουσαν για δέκα λεπτά και έφευγαν».

Παράλληλα ο αλιέας ο οποίος τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο το βίντεο – ντοκουμέντο ανέφερε «εκτός από αυτά που έκαναν σε εμάς, έκαναν τα ίδια στα σκάφη του Λιμενικού και της Frontex».

Ο ψαράς επεσήμανε πως η περιοχή εκεί είναι δύσκολη για ψάρεμα, αφού, «είμαστε πολύ κοντά, αλλά υπάρχει ένα σημείο 1,5 μίλι από τις Οινούσσες και 1,55 από την Τουρκία, εκεί γίνονται οι παρενοχλήσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς αν τους λένε τίποτα οι Τούρκοι, είπε ότι τους μιλούν από τον ασύρματο και τους φωνάζουν ότι βρίσκονται σε τουρκικά νερά, ζητώντας τους να φύγουν από εκεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.