Δορυφορική φωτό-σοκ από τις έρευνες του Oruc Reis: Ένα μοναχικό πλοίο έστειλε το ΠΝ απέναντι σε επτά τουρκικά!

Δορυφορική φωτό-σοκ από τις έρευνες του Oruc Reis: Ένα μοναχικό πλοίο έστειλε το ΠΝ απέναντι σε επτά τουρκικά!

Δεύτερο σοκ μετά την ομολογία του τέως -πλέον- Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας ναυάρχου ε.α. Α.Διακόπουλου ότι το Oruc Reis πραγματοποιεί έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και δεν πλέει «ανώδυνα» για την εθνική κυριαρχία.

Φωτογραφία από ισραηλινό δορυφόρο που απεικονίζει την αντιπαράθεση των δύο Στόλων («Στόλων» που λέει ο λόγος σε ότι αφορά την ελληνική πλευρά), και δημοσιεύει το defencenet.gr, αποκαλύπτει ότι αντίθετα με ότι ψευδώς ανακοινωνόταν και εμφανιζόταν στην ελληνική κοινή γνώμη, ότι «έχει παραταχθεί ολόκληρος ο Στόλος απέναντι στην τουρκική αρμάδα» αντί για τον ελληνικό Στόλο, μόνο ένα μοναχικό πλοίο, η φρεγάτα F-450 EΛΛΗ, κλάσης “S” βρίσκεται απέναντι σε… επτά τουρκικά πολεμικά πλοία!

Κανένα άλλο ελληνικό πλοίο δεν βρίσκεται ούτε καν κοντά στον «θόλο» προστασίας που έχει στήσει το τουρκικό Ναυτικό περί τα 50 μίλια γύρω από το Oruc Reis.

H αναλογία των τουρκικών προς τα ελληνικά πολεμικά είναι… 7:1!

Το ότι διακρίνονται τα καλώδια ερευνών του Oruc Reis που κάνει «κολονοσκόπηση» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, λόγω της κυβερνητικής απροθυμίας να υπερασπίσει την εθνική κυριαρχία, προφανώς είναι μια μικρή λεπτομέρεια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.