ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πληροφορίες για διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας στις 28 Αυγούστου – Πως συνδέεται με την ΑΟΖ και το Oruc Reis

Πληροφορίες για διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας στις 28 Αυγούστου – Πως συνδέεται με την ΑΟΖ και το Oruc Reis

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκκίνηση διαλόγου και διερευνητικών επαφών για τα ζητήματα στην Ανατολική Μεσόγειο, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας θα ξεκινήσει την επόμενη βδομάδα όπως δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Είναι πιθανό στις 28 Αυγούστου να ξεκινήσουν διερευνητικές επαφές, όλα-όμως- θα κριθούν από την τουρκική προκλητικότητα όπως του Oruc Reis ανέφεραν οι πληροφορίες.

Όπως μεταφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, μέχρι τις 28 Αυγούστου και την απαρχή του διαλόγου, εφόσον πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, μεσολαβούν η λήξη της τουρκικής NAVTEX στις 23 Αυγούστου, ενώ στις 25-26 ψηφίζεται η ελληνο-αιγυπτιακή και ελληνο-ιταλική συμφωνία στη Βουλή, ενώ την Πέμπτη 27 Αυγούστου θα συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. για να αποφασίσει τυχόν κυρώσεις στην Τουρκία για την προκλητική της στάση στην ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τραπέζι του διαλόγου τώρα, θα καθίσουν ο Παύλος Αποστολίδης από την ελληνική πλευρά και ο Τσαγατάι Ερτσιγιές από την τουρκική. Να σημειωθεί ότι η τουρκική πλευρά επιβεβαιώνεται ότι την επόμενη εβδομάδα ανοίγει ο διάλογος με την Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.