ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απάντηση Ν.Δένδια στον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρές απειλές στην ιστορία μας»

«Απορρίπτουμε πλήρως τα νεοοθωμανικά νταηλίκια»

Απάντηση Ν.Δένδια στον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρές απειλές στην ιστορία μας»

O υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με την Γαλλίδα ομόλογό του Catherine Colonna, απαντώντας στα παραληρήματα του Ερντογάν και των Τούρκων αξιωματούχων τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των δηλώσεων ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε πως καθημερινά η Ελλάδα αντιμετωπίζει σειρά απειλών και δηλώσεων οι οποίες είναι «εξωφρενικές», ενώ κατά διαστήματα δημοσιεύονται χάρτες οι οποίοι απεικονίζουν ελληνικά νησιά ως τουρκικό έδαφος.

Ο κ. Δένδιας συνέχισε δε υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ο οποίος είπε πως «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», υπονοώντας εισβολή σε ελληνικό έδαφος.

«Να θυμίσω πως απέναντί μας υπάρχει ο μεγαλύτερος αποβατικός στόλος της Ευρώπης καθώς και μία πλήρη στρατιά», είπε ο Έλληνας ΥΠΕΞ και συνέχισε λέγοντας πως μας η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα με casus belli εάν η χώρα μας εξασκήσει τα δικαιώματά της όπως αυτά απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ωστόσο ο κ. Δένδιας έστειλε σαφές μήνυμα προς την τουρκική πλευρά τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρές απειλές στην ιστορία της τονίζοντας πως «απορρίπτουμε πλήρως τα νεοοθωμανικά νταηλίκια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.