ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απάντηση Τ.Θεοδωρικάκου σε Σ.Σοϊλού: «Τρομοκρατία και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες»

«Σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε αναπάντητες προκλήσεις»

Απάντηση Τ.Θεοδωρικάκου σε Σ.Σοϊλού: «Τρομοκρατία και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του απάντησε στις αιτιάσεις περί τρομοκρατίας στον Τούρκο Υπουργό Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε πως τρομοκρατία και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες και πως αυτό αποδείχθηκε και πάλι πριν λίγους μήνες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Θεοδωρικάκου αναφέρει τα εξής:

«Επαναλαμβάνουμε και πάλι. Τρομοκρατία και Ελλάδα είναι έννοιες ασύμβατες. Και αυτό απεδείχθη για ακόμη μια φορά μόλις πριν λίγους μήνες: Όταν οι ελληνικές αρχές ασφαλείας συνέλαβαν στην Αθήνα δύο παράνομους μετανάστες που ετοίμαζαν διεθνές τρομοκρατικό χτύπημα.

Η Ελλάδα σήμερα είναι μια χώρα ισχυρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως πυλώνας σταθερότητας παραμένει προσηλωμένη στο διεθνές δίκαιο. Σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε αναπάντητες προκλήσεις, αλλά και κάθε απόπειρα δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων. Ιδίως, όταν αυτές εκφράζονται σε προεκλογική περίοδο και για τις δύο χώρες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.