ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Tα γνωστά τουρκικά ψεύδη – Σ.Σοϊλού: «Η Ελλάδα είχε δώσει εντολή σε Κούρδους τρομοκράτες από το… Λαύριο να κάνουν ταραχές στην Τουρκία»

Αδιόρθωτη η Άγκυρα - Συνεχίζει να διασπείρει φανταστικές και δυσφημιστικές για την Ελλάδα ιστορίες

Tα γνωστά τουρκικά ψεύδη – Σ.Σοϊλού: «Η Ελλάδα είχε δώσει εντολή σε Κούρδους τρομοκράτες από το… Λαύριο να κάνουν ταραχές στην Τουρκία»

Ψεύδη και φανταστικές ιστορίες τύπου Τζον Λε Καρέ (τουλάχιστον ο Λε Καρέ είναι ένας πολύ ευχάριστος συγγραφέας για να διαβάσει κάποιος) διασπείρει η Άγκυρα δια στόματος Σ.Σοϊλού κατά της Ελλάδος και λέει ότι Κούρδοι «τρομοκράτες από το Λαύριο,» τη νύχτα του α’ γύρου των εκλογών στις 14 Μαΐου, θα δημιουργούσαν ταραχές!

Για να μην ξεχνούν κάποιοι στην Αθήνα ότι κανένας σεισμός δεν πρόκειται να λύσει τα ελληνουρκικά.

 Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών ανέφερε, μάλιστα, ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ότι Κούρδοι από το στρατόπεδο του Λαυρίου στην Ελλάδα θα έμπαιναν στην Τουρκία για να προκαλέσουν ταραχές και χάος την ημέρα των εκλογών, αν κέρδιζε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έχανε ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, τον οποίο υποστηρίζουν οι Κούρδοι ψηφοφόροι.

«Θα πω κάτι πολύ σαφές, έχουμε πληροφορίες ότι εκείνη τη νύχτα, δόθηκαν οδηγίες από το στρατόπεδο του PKK στο Λαύριο στην Ελλάδα.

Υπήρχε εντολή να εμπλακούν και να ξεχυθούν τρομοκράτες στη χώρα, προκειμένου να προκαλέσουν ταραχές στην Τουρκία. Εκείνη τη νύχτα δόθηκαν οδηγίες για προκληθεί αναταραχή. Αλλά η Τουρκία έδειξε μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα εκείνη τη νύχτα και μετέτρεψε τις εκλογές σε μια γιορτή της δημοκρατίας.

Αν κέρδιζε το κόμμα ΑΚΡ και ο πρόεδρος Ερντογάν. Έγιναν προσπάθειες να προετοιμαστεί το έδαφος για ταραχές. Πρόκειται για μία απειλή ενάντια στις εκλογές και τη βούληση του έθνους. Αλλά ο κάθε ψηφοφόρος, που πήγε στις κάλπες, τις μετέτρεψε σε μια γιορτή της δημοκρατίας», είπε ο Σοϊλού.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τους Ιμάμογλου και Γιαβάς για διαστρέβλωση των αποτελεσμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δήμαρχοι παραπλάνησαν την Τουρκία τη νύχτα των εκλογών. Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ξεκάθαρα, είναι υπό καταμέτρηση. Τα πρακτικά είναι όλα καθαρά. Θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Δίνοντας ψευδείς πληροφορίες στο κοινό. Οι δύο δήμαρχοι φάνηκαν πόσο ανεύθυνοι είναι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.